Appareils et accessoires
Ertestuing
Prép. 10min
Total 25h 10min
4 porsjoner
Ingrédients
-
erter, tørket, skrellet200 g
-
vann900 g
-
salt pluss ekstra etter smak1 ts
-
sukker1 ts
-
eddik1 ts
-
smør50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 4 porsjoner
Sodium
2405.1 mg
Protides
49.5 g
Calories
4567.5 kJ /
1091.7 kcal
Lipides
42.4 g
Fibre
52.8 g
Graisses saturées
25.7 g
Glucides
48.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Bulgurhvete
Pas d’évaluation
Irsk potetmos
Pas d’évaluation
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Pas d’évaluation
Tandoori kyllingwraps
Pas d’évaluation
Kjøttpaier med rosmarin
Pas d’évaluation
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Risskive med røkelaks
Pas d’évaluation
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Pas d’évaluation
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Pas d’évaluation
Stuet sopp
45min
Persilleolje
25min
Rørte tyttebær
5min