Appareils et accessoires
Camille carrot and almond cakes
Prép. 10min
Total 1h 10min
12 portions
Ingrédients
-
raw sugar200 g
-
raw almonds50 g
-
carrots cut into pieces (3 cm)200 g
-
orange juice (approx. 1½ oranges)90 g
-
eggs2
-
grapeseed oil100 g
-
full cream milk100 g
-
plain flour300 g
-
sea salt1 pinch
-
baking powder2 tsp
-
flaked almonds for garnishing40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
90.9 mg
Protides
6 g
Calories
1255.5 kJ /
298.9 kcal
Lipides
13.9 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
37.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Budget friendly Italian
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Zucchini banana loaf
1h 45min
Chocolate zucchini mini loaves
1h 30min
Blueberry blondies
55min
Almond and blueberry breakfast muffins
50min
Coconut oat biscuits
45min
Cranberry pistachio spiced muffins
50min
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1h 25min
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Buttermilk corn cakes
25min
Pumpkin loaf
1h 45min
Apple cinnamon muffins
40min
Basic berry muffins
40min