Appareils et accessoires
Rabarber, gember en citroen risotto
Prép. 10min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
extra vergine olijfolie40 g
-
rabarber dun gesneden200 g
-
risottorijst type Carnaroli320 g
-
witte wijn80 g
-
water800 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
boter20 g
-
verse gember geraspt20 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, de geraspte schil1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
6 g
Calories
1803 kJ /
431 kcal
Lipides
14.6 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
12.5 g
Glucides
67.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Groentepannenkoekjes
20min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Pas d’évaluation
Soba noodle mee goreng
40min
Tunesische Chorba
45min
Pompoen baba ganoush
35min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Pas d’évaluation
Zijden tofu cheesecake
Pas d’évaluation
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min
Hollandaisesaus
15min
Roergebakken Groenten
Pas d’évaluation
Aardappelen met Varkensribbetjes
Pas d’évaluation