Appareils et accessoires
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
Prép. 10min
Total 30min
4 portie
Ingrédients
-
teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
-
paprika elke kleur, in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
100 g diepgevroren sperziebonenasperges, groen in stukken gesneden (2-3 cm)100 g
-
broccoliroosjes150 g
-
verse champignons gevierendeeld100 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
paprikapoeder (optionnel)1 tl
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
611.1 mg
Protides
10.4 g
Calories
1486.2 kJ /
356 kcal
Lipides
7 g
Fibre
11.6 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
71.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij vieren onze eigenheid
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Stevige linzenchili
50min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Pas d’évaluation
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min
Pasta met crème van pistache
30min
Champignon en spinazie lasagne
Pas d’évaluation
Maanzaadslakken
Pas d’évaluation
Nyonya kip-curry bun
Pas d’évaluation
Hornazo
Pas d’évaluation
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min