Appareils et accessoires
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Prép. 15min
Total 45min
4 portie
Ingrédients
-
70 g provolone (Italiaanse kaas), in stukken gesneden (2 cm)Scamorza in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
ui gehalveerd80 g
-
selder in stukken gesneden60 g
-
wortelen in stukken gesneden60 g
-
olie40 g
-
kleine rode pompoen in stukken gesneden (3 cm)270 g
-
water1000 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
kaneel, gemalen1 tl
-
witte peper, gemalen1 tl
-
lange pasta type Tagliatelle, Spaghetti of Linguine300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
415.6 mg
Protides
20.2 g
Calories
2236.8 kJ /
534.6 kcal
Lipides
20.3 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
7.4 g
Glucides
68.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1h 20min
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Pas d’évaluation
Pindakaas Bosbessen Rolls
Pas d’évaluation
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Vegan pudding
15min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Gegrilde kaas met champignons
Pas d’évaluation
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Pas d’évaluation
Pindakaas Havermoutbal
Pas d’évaluation
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min