Appareils et accessoires
Rabarberijs
Prép. 15min
Total 36h 25min
6 porties
Ingrédients
-
volle melk200 g
-
eierdooiers van grote eieren6
-
vanillestokje enkel het merg1
-
slagroom (ong. 48% vet)400 g
-
suiker250 g
-
rabarber in stukken (3 cm)700 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
7.3 g
Calories
2479 kJ /
593 kcal
Lipides
41.1 g
Glucides
48.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Pas d’évaluation
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Gin en lavendelijs
14h 35min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Pas d’évaluation
Snel bladerdeeg
1h 20min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Pas d’évaluation
Caipirinha van mango
5min
Basis brooddeeg
5min
Bloemkool korma
2h 20min
Warme chocolademelk van de inca's
40min