Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 linguriță capere în oțet
- 2 fire pătrunjel verde, doar frunzele
- 1 fir mărar proaspăt, doar frunzele
- 1 cățel de usturoi
- 2 fileuri de anchois conservat în ulei
- ½ linguriță coajă de lămâie
- 130 g unt (vezi recomandări)
- 2 prize sare de mare
- 1 linguriță sos de roșii
- 1 linguriță muștar de Dijon
- 1 linguriță brandy
- 1 linguriță vin de Madeira (vezi recomandări)
- ½ linguriță sos Worcestershire
- ¼ linguriță boia de ardei, dulce
- ¼ linguriță pudră de curry
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 2 lingurițe zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
- Infos nut.
- par 185 g
- Calories
- 4135.1 kJ / 984.5 kcal
- Protides
- 4.8 g
- Glucides
- 3.9 g
- Lipides
- 107.1 g
- Graisses saturées
- 69.7 g
- Fibre
- 2.8 g
- Sodium
- 995.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Spumă de ananas
Pas d’évaluation
Mai Tai
Pas d’évaluation
Risotto cu mix de fructe de mare
Pas d’évaluation
Unt cu kimchi
Pas d’évaluation
Crevete proaspete sous-vide
Pas d’évaluation
Frigărui tricolore cu somon
Pas d’évaluation
Bavareză de sparanghel
Pas d’évaluation
Caipirinha
Pas d’évaluation
Supă miso, Fructe de mare cu sake și orez
Pas d’évaluation
Piña colada
5 Min
Spaghette bologneze din fasole neagră ( sănătate intestinală)
Pas d’évaluation
Mojito
5 Min