
Appareils et accessoires
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
Prép. 10min
Total 1h 10min
7 portions
Ingrédients
-
shelled walnuts plus extra, chopped, to garnish2 oz
-
water to soak
-
roasted red peppers drained if canned or jarred8 oz
-
garlic cloves1 - 2
-
bread crumbs1 oz
-
aleppo pepper flakes, to taste1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
pomegranate molasses1 oz
-
lemon juice1 tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
Infos nut. par 1 portion
Calories
162 kcal /
678 kJ
Protides
2.1 g
Lipides
14.3 g
Glucides
7.9 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
1.8 g
Sodium
4 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Perfect for Dipping
13 Recettes
États-Unis
États-Unis