Appareils et accessoires
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)
Prép. 20min
Total 3h 20min
6 portions
Ingrédients
Focaccia
-
water300 g
-
honey3 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong wholemeal bread flour400 g
-
fine sea salt½ tsp
Finalisation
-
onions halved vertically150 g
-
red pepper cut in 4 wedges150 g
-
olive oil30 g
-
fresh rosemary leaves cut in pieces15 g
-
ground black pepper¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
201 mg
Protides
10 g
Calories
1544 kJ /
369 kcal
Lipides
11 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
57 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix Cutter (TM5)
27 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Buckwheat Galettes with Chocolate Sauce
35min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Hazelnut Hot Chocolate
1h 10min
Socca with Tuna, Olives and Capers
1h 5min
Crab Tortelloni, Red Mullet
5h
Hazlenut and Sunflower Spread
8h 10min
Macadamia and Lime Basil Pesto
25min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1h 25min
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3h 20min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2h
Raw Beetroot Soup
5min