
Appareils et accessoires
Salmon with Potatoes and Courgettes (TM5)
Prép. 25min
Total 1h 15min
4 portions
Ingrédients
-
onions halved or cut in wedges vertically to fit through feeder100 g
-
courgettes ends removed, halved vertically if too large to fit through feeder300 g
-
potatoes peeled, cut in pieces that fit in feeder500 g
-
fresh dill plus extra for garnishing½ bunch
-
water300 g
-
vegetable stock paste1 heaped tsp
-
olive oil plus extra 2 Tbsp for frying30 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
honey15 g
-
Dijon mustard10 g
-
fine sea salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
salmon fillets, fresh, skinless (approx. 125 g each)4
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon cut in wedges1
Infos nut. par 1 portion
Calories
524.5 kcal /
2194.3 kJ
Protides
29.6 g
Lipides
31.4 g
Glucides
31.7 g
Fibre
4.6 g
Graisses saturées
5.9 g
Sodium
266.4 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Slicing and Grating (TM5)
44 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande