Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM6)

Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM6)

4.0 5 évaluations
Prép. 15min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

  • beetroot cut in pieces to fit through feeder
    300 g
  • carrots peeled
    300 g
  • little gem lettuce halved vertically
    100 g
  • freshly squeezed lemon juice and 2 tsp grated lemon zest
    40 g
  • orange juice
    40 g
  • agave syrup
    20 g
  • white vinegar
    20 g
  • olive oil
    60 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • dried chilli flakes
    ½ tsp
  • fresh basil leaves finely sliced
    2 Tbsp
  • fresh chives finely sliced
    10 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 224.7 kcal / 940.1 kJ
Protides 2.5 g
Lipides 15.3 g
Glucides 21.1 g
Fibre 4.9 g
Graisses saturées 2.1 g
Sodium 694 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...