
Appareils et accessoires
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM6)
Prép. 15min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
beetroot cut in pieces to fit through feeder300 g
-
carrots peeled300 g
-
little gem lettuce halved vertically100 g
-
freshly squeezed lemon juice and 2 tsp grated lemon zest40 g
-
orange juice40 g
-
agave syrup20 g
-
white vinegar20 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fresh basil leaves finely sliced2 Tbsp
-
fresh chives finely sliced10 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
224.7 kcal /
940.1 kJ
Protides
2.5 g
Lipides
15.3 g
Glucides
21.1 g
Fibre
4.9 g
Graisses saturées
2.1 g
Sodium
694 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Slicing and Grating (TM6)
44 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande