Appareils et accessoires
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Prép. 20min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
Rijst en groenten
-
water1400 g
-
zout1 tl
-
olie5 g
-
langkorrelige rijst200 g
-
rozijnen40 g
-
bloemkoolroosjes (2-3 cm)400 g
-
rode paprika's in stukken (2-3 cm)300 g
Koekjes
-
zachte boter in stukken220 g
-
bruine suiker230 g
-
ei1
-
bloem en iets meer om te bestuiven300 g
-
havervlokken60 g
-
bakpoeder½ tl
-
baking soda1 tl
-
zout½ tl
-
vanillesuiker10 g
Vinaigrette
-
uien gehalveerd70 g
-
teentjes knoflook naar eigen smaak1 - 2
-
plantaardige olie60 g
-
water70 g
-
vers geperst limoensap45 g
-
currypoeder1 ½ tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
zoete paprikapoeder1 ½ tl
-
gedroogde gemalen kurkuma¾ tl
-
gedroogde gemalen gember¾ tl
-
gemalen cayennepeper2 - 3 snuifjes
-
bruine suiker10 g
-
zout1 tl
Yoghurt dip
-
crème fraîche100 g
-
yoghurt100 g
-
vers geperst limoensap15 g
-
limoenzeste5 g
Samenstelling
-
verse koriander gehakt½ bos
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1932.9 mg
Protides
20.9 g
Calories
6156.2 kJ /
1471.4 kcal
Lipides
70.7 g
Fibre
10.3 g
Graisses saturées
33.7 g
Glucides
194.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lunch box
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Pas d’évaluation
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Pas d’évaluation
Zuivelvrije tzatziki
Pas d’évaluation
Vegan mini cheesecakes
4h 30min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Pas d’évaluation
Rauwe chocolade bietencake
Pas d’évaluation
Mini champignon pasteitjes
1h 45min
Maanzaad-mayonaise
Pas d’évaluation
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min