Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream

5.0 3 évaluations
Prép. 30min
Total 5h 30min
10 portions

Ingrédients

Preparing the Turkey
  • whole turkey thawed, (14-16 lbs, to serve 8-10 people)
    1
Lemon Herb Cream
  • lemon thin peel only, no white pith, plus extra to garnish
    1
  • fresh rosemary leaves only, plus extra to garnish
    2 - 3 sprigs
  • thyme, fresh leaves only, plus extra to garnish
    6 sprigs
  • pancetta diced
    3 oz
  • garlic clove
    1
  • mascarpone
    5 oz
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • unsalted butter diced (1 in.)
    8 oz
Prepping the Turkey
  • yellow onion quartered
    1
  • garlic bulb cut in half
    1
  • dried bay leaves (optionnel)
    5
    5 fresh bay leaves

Infos nut. par 1 portion

Calories 888.7 kcal / 3718.3 kJ
Protides 93.9 g
Lipides 52.2 g
Glucides 6.4 g
Fibre 0.9 g
Graisses saturées 23 g
Sodium 909.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...