Appareils et accessoires
Musslor i vitvin- och gräddsås
Prép. 25min
Total 45min
4 portioner
Ingrédients
-
färsk persilja endast blad10 - 15 kvistar
-
lök skuren i halvor220 g
-
vitlöksklyftor1 - 2
-
extra virgin olivolja45 g
-
färska musslor skrubbade1000 g
-
torrt vitt vin150 g
-
salt1 nypa
-
malen svartpeppar1 nypa
-
matlagningsgrädde, ca. 15% fetthalt100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
6 g
Calories
935 kJ /
223 kcal
Lipides
17 g
Fibre
0.9 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fantastiska smaker
14 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Laxburgare med parmesanzucchini
Pas d’évaluation
Torsk i tomatsås
1h
Fisktacos med coleslaw
25min
Asiatisk ångad laxsida
Pas d’évaluation
Curry laksa
Pas d’évaluation
Fisktacos med japansk majonnäs
Pas d’évaluation
Poké bowl med tonfisk
1h
Krämig svamprisotto med räkor
1h
Thaisallad med jordnötsdressing
30min
Räkor i chili och vitlök
Pas d’évaluation
Avokado med ägg och laxtartar
Pas d’évaluation
Sous-vide lax
Pas d’évaluation