Appareils et accessoires
Vegan Lasagne met Linzen
Prép. 45min
Total 2h 20min
6 portie
Ingrédients
Deegvellen
-
plantaardige melk ongezoet120 g
-
olijfolie1 tl
-
zoete aardappelen gekookt en afgekoeld, in stukken gesneden70 g
-
meel plus extra om af te stoffen150 g
-
durum tarwebloem150 g
Linzenragout
-
wortel in stukken gesneden70 g
-
ui in vieren gesneden70 g
-
selderstengel in stukken gesneden20 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie50 g
-
linzen200 g
-
rode wijn80 g
-
tomatenblokjes uit blik750 g
-
water350 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 el
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
-
suiker1 snuifje
Béchamelsaus
-
plantaardige melk ongezoet700 g
-
bloem65 g
-
zout1 tl
-
nootmuskaat, gemalen1 snuifje
-
olijfolie25 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
685.3 mg
Protides
12.5 g
Calories
1935.2 kJ /
462.5 kcal
Lipides
16.5 g
Fibre
7.5 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
67 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Warme Smaak van de Herfst
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Pas d’évaluation
Mediterrane groentepasta
Pas d’évaluation
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Pas d’évaluation
Spaghetti Bolognese
40min
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Chorizo Quiche
2h 30min
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Pistache Crème Brûlée
3h 20min
Sloppy Gold Rush Burgers
Pas d’évaluation
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Pas d’évaluation