Appareils et accessoires
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Prép. 15min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
40 mg
Protides
3.9 g
Calories
284 kJ /
67.9 kcal
Lipides
5.1 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
1.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Pas d’évaluation
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5min
Basil Peach Sorbet
10min
Cheese Arepas
50min
Berry Dream (TM6/7)
10min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55min