Appareils et accessoires
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Prép. 15min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
40 mg
Protides
3.9 g
Calories
284 kJ /
67.9 kcal
Lipides
5.1 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
1.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15min
Sausage and Red Pepper Pasta
45min
Confectioners Sugar
5min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1h 30min
Southern Coleslaw
15min
Zoodles with Broccoli Pesto
30min
Garlic (Skin) Salt
1h 55min
Pumpkin Seed Pesto
10min
All-Purpose Gluten Free Flour
5min
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min