Versions compatibles
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Savory Crunchy Topping
- 1 egg white, from a large egg
- 1 oz extra virgin olive oil
-
1
oz honey
ou 1 oz agave - ½ oz water
- 2 tsp kosher salt
- 6 oz sunflower seeds
- 3 oz chia seeds
- 3 oz flaxseeds
- 3 oz sesame seeds, raw
- 1 oz sweet smoked paprika
- ¼ tsp ground cayenne pepper
Roasted Garlic Purée
- 24 garlic cloves, peeled
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- ½ oz water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Brussels Sprouts
- 30 oz water
- 16 oz Brussels sprouts, cleaned and trimmed
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- extra virgin olive oil, to drizzle
Savory Hummus
- 1 lemon
-
1
can chickpeas (15 oz), drained and rinsed
ou 16 oz edamame, shelled - 4 ½ oz extra virgin olive oil
- 2 oz tahini
- 2 oz water
-
2
tsp white balsamic vinegar
ou 2 tsp cider vinegar - 1 tsp salt
- 1 tsp freshly ground black pepper
- 1 oz harissa
- 1 tsp za'atar
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground smoked paprika
- 4 tbsp pomegranate molasses, to drizzle
- 2 oz sun-dried tomatoes, to serve
- 2 oz green olives, to serve
- 2 oz preserved lemon, to serve
- 2 oz walnuts, to serve
- fresh marjoram, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4176 kJ / 998 kcal
- Protides
- 24 g
- Glucides
- 59 g
- Lipides
- 82 g
- Graisses saturées
- 10 g
- Fibre
- 22 g
- Sodium
- 2190 mg
Recettes alternatives
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 Min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 Std. 50 Min
Savory Oatmeal with Sautéed Mushrooms
45min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Green Bean Gremolata
25 Min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 Std. 10 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Southwest Quinoa
40min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min