Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
TM6 TM5 TM31

Pink Barley Tabbouleh with Pistachios

4.3 (3 évaluations )

Ingrédients

  • 60 g pistachio nuts, roasted, shelled, unsalted
  • 10 g fresh parsley leaves
  • 5 g fresh mint leaves
  • 10 g fresh basil leaves
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 80 g red onions, halved
  • 30 g tahini
  • 10 g freshly squeezed lemon juice
  • 30 g miso paste
  • 2 - 3 pinches salt
  • 2 - 3 pinches ground black pepper
  • 200 g cooked beetroot, cut in pieces
  • 120 g barley grain
  • 1200 g water
  • 12 cherry tomatoes
  • 200 g cucumber

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1024.4 kJ / 244.8 kcal
Protides
7.3 g
Glucides
27 g
Lipides
13.4 g
Graisses saturées
1.9 g
Fibre
7 g
Sodium
294.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives