Appareils et accessoires
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Prép. 45min
Total 1h 30min
4 porties
Ingrédients
Raviolideeg
-
bloem200 g
-
eieren2
-
olijfolie1 el
Raviolivulling
-
verse peterselie plus extra voor de garnering2 takjes
-
Parmezaanse kaas40 g
-
gepelde walnoten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
peer in blokjes (1 cm)100 g
-
zongedroogde tomaten gehalveerd20 g
-
ricotta150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
Champagnesaus
-
knoflookteentje1
-
sjalot30 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
1 tl maïszetmeelbloem1 tl
-
groentenbouillon180 g
-
Champagne200 g
-
room, 20 % vet20 g
-
zout1 - 2 tl
-
water1 - 1 ½ l
-
grenadine20 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 4 porties
Sodium
5637.5 mg
Protides
78.1 g
Calories
10742 kJ /
2567.4 kcal
Lipides
138.9 g
Fibre
16.3 g
Graisses saturées
59.8 g
Glucides
223.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
140 jaar Vorwerk
16 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Spareribs met glazuur van appel en honing
Pas d’évaluation
Gegrilde zeevruchten plank
Pas d’évaluation
Zijden tofu cheesecake
Pas d’évaluation
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Pas d’évaluation
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Horror punch
20min
Tzatziki
20min
Brioche
5h
Alpenmacaroni
45min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35min
Fruitige saladedressing
5min
Volkorenbrood
Pas d’évaluation