Appareils et accessoires
Tomato Chutney
Prép. 5min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
onions cut in quarters200 g
-
urad dhall1 tbsp
-
curry leaves deveined2 sprigs
-
dried chillies non-spicy3
-
green chillies2
-
salt1 tsp
-
tomatoes cut in quarters300 g
-
tamarind paste seedless1 tsp
-
asafoetida½ - 1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
593 mg
Protides
2 g
Calories
220 kJ /
53 kcal
Lipides
0 g
Fibre
2 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Deepavali Festive Delights
16 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Vegetable Sambar
35min
Creamy Butter Milk Crabs
40min
Vegan Bolognese
50min
Prawn Biryani
1h 15min
Roast beef and rhubarb chutney pies
2h 15min
Spiced tomato chutney
30min
Pappadums with mint and coriander chutney
50min
Tarka Dal
9h 5min
Peanut chutney
10min
Potato Peratal
40min
Date and tamarind chutney
8h 50min
Chapatis
1h 30min