Appareils et accessoires
Perfect steak with sauce Bernaise
Prép. 10min
Total 35min
2 portions
Ingrédients
-
beef rump steak, (3-6 cm thickness)beef fillet steaks (3-6 cm thickness)2
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
olive oil to drizzle
Bernaise sauce
-
fresh tarragon leaves only; stalks reserved4 - 5 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 2 portions
Sodium
2152.8 mg
Protides
149.4 g
Calories
12618.4 kJ /
3015.9 kcal
Lipides
258.2 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
137.3 g
Glucides
19.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Fondant au chocolate
50min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Chinese egg noodles
1h
Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie
50min
Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce
2h 40min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3h 40min
Béarnaise sauce
20min
Pickled fruit salad with honey labne
27h 20min
Smoked salmon terrine
24h 25min
Oysters Mignonette
5min
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35min