
Appareils et accessoires
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
Prép. 40min
Total 2h 40min
6 portions
Ingrédients
-
mixed fresh mushrooms halved or quartered if large350 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
stale bread torn in pieces50 g
-
lemon finely grated, zest only1
-
fine sea salt plus 1 pinch to taste1 tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch to taste1 tsp
-
pork loin ready to stuff (see tip)1500 g
-
celery cut in pieces (2 cm)300 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)500 g
-
cider, dry100 g
-
garlic bulb plus 1 clove peeled1
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards), sliced (5 mm)500 g
-
milk200 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
740.6 kcal /
3098.7 kJ
Protides
56.5 g
Lipides
40.3 g
Glucides
37.4 g
Fibre
6.4 g
Graisses saturées
16.1 g
Sodium
679.1 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Festive Dinner Party
13 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande