Tandoori paneer pizza

Tandoori paneer pizza

5.0 2 évaluations
Prép. 20min
Total 1h 30min
24 slices

Ingrédients

  • Greek-style natural yoghurt
    2 tbsp
  • sea salt
    ½ tsp
  • tandoori paste (see Tips)
    2 tbsp
  • paneer cut into pieces (2-3 cm, see Tips)
    250 g
  • red capsicum cut into pieces (2 cm)
    ½
Pizza dough
  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    20 g
  • warm water
    320 g
  • white sugar
    1 tsp
  • dried instant yeast
    1 tsp
  • baker's flour
    350 g
  • fine semolina
    150 g
  • sea salt
    1 tsp
Assembly
  • tandoori paste (see Tips)
    40 g
  • tomato paste (see Tips)
    60 g
  • coarse semolina to dust
  • fresh coriander leaves only
  • cucumber raita
  • fresh coriander leaves only, to serve

Infos nut. par 1 slice

Calories 105.8 kcal / 442.6 kJ
Protides 4.1 g
Lipides 2.1 g
Glucides 17.5 g
Fibre 0.8 g
Graisses saturées 0.4 g
Sodium 244 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...