Appareils et accessoires
Fougasse
Prép. 20min
Total 2h
12 portions
Ingrédients
-
olive oil for greasing
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
strong white bread flour500 g
-
olive oil20 g
-
water340 g
-
fine sea salt2 tsp
-
strong white bread flour for dusting
-
water for sprinkling1 Tbsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
5.3 g
Calories
650 kJ /
155 kcal
Lipides
2.4 g
Glucides
28.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 godz. 30 min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Butter with Gorgonzola and Roasted Garlic
1 godz. 10 min
Falafel
24 godz.
Tabbouleh
2 godz. 15 min
Scandinavian Rye Bread
27 godz.
Peach Pavlova
5 godz. 30 min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Apples with Cider Sabayon Sauce
40 min
Tiramisu Cheesecake - Cheesecake al tiramisu
11 godz. 30 min
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2 godz. 30 min
English Muffins
3 godz.