
Appareils et accessoires
Sunday morning breakky bake
Prép. 20min
Total 1h 15min
8 portions
Ingrédients
-
butter plus extra for greasing20 - 40 g
-
ciabatta bread cut into slices (1.5 cm)420 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
garlic cloves3
-
fresh long red chilli deseeded if preferred (optional)½
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters3
-
extra virgin olive oil20 g
-
red capsicum or green capsicum, deseeded and cut into quarters100 g
-
prosciutto cut into strips (1-2 cm)120 g
-
fresh tomatoes deseeded and cut into slices (0.5-1 cm)2
-
ground cayenne pepper2 pinches
-
dried oregano½ tsp
-
sea salt to taste½ tsp
-
eggs6
-
full cream milk70 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
429 kcal /
1802 kJ
Protides
25 g
Lipides
22.5 g
Glucides
30.5 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
10 g
Sodium
1118.6 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Breakfast and brunch
54 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande