Appareils et accessoires
Chicken Congee
Prép. 15min
Total 1h 30min
6 portions
Ingrédients
Chicken
-
onions sliced (1 cm)120 g
-
chicken thighs, skinless, boneless cut in pieces (2 cm)530 g
-
water1000 g
-
fine sea salt2 ¼ tsp
-
garlic cloves to taste12 - 14
-
sesame oil30 g
-
ground black pepper½ tsp
Congee
-
jasmine ricewhite long grain rice120 g
-
water250 g
-
spring onions (optionnel) finely chopped, for serving (see tip)
Niveau
facile
Infos nut. par 6 portions
Sodium
5808.9 mg
Protides
114.2 g
Calories
6062.4 kJ /
1449 kcal
Lipides
53.5 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
10.4 g
Glucides
121 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
5 Ingredients
70 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Singapore Chilli Crab
50min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Rice Congee
4h 5min
Chicken adobo
30min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Cantonese Steamed Fish
40min
Sambal Kangkung
10min
Stir Fried French Beans
15min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
All-in-one chicken congee
35min