
Appareils et accessoires
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM6)
Prép. 10min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
strawberries ripe, but firm, hulled500 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
pine nuts15 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves40 g
-
rocket leaves40 g
-
burrata cheese torn in pieces250 g
-
freshly ground black pepper to taste
Infos nut. par 1 portion
Calories
371.6 kcal /
1554.6 kJ
Protides
20.1 g
Lipides
27.6 g
Glucides
12.5 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
11.8 g
Sodium
713.9 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Slicing and Grating (TM6)
44 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande