Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
TM6 TM5 TM31

Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce

3.9 ( 10 évaluations )

Ingrédients

  • 500 g liquid vegetable stock
  • 1 tsp oil
  • 600 - 700 g potatoes cut in cubes (3 cm)
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¾ tsp ground black pepper
  • ½ tsp sweet paprika
  • ½ tsp curry powder
  • 600 g pollock fillets cut in cubes (3 cm)
  • 250 g savoy cabbage shredded (1 cm)
  • 100 g cream cheese
  • 2 - 3 oranges juice (200 g) plus thin peelings of ½ orange
  • 15 g cornflour
  • ½ tsp ground turmeric

Infos nut.
par 1 portion
Calories
427 kcal / 1785 kJ
Protides
33.4 g
Lipides
15.6 g
Glucides
38.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives