Appareils et accessoires
Crab Briks
Prép. 30min
Total 35min
8 portions
Ingrédients
Tomato Sauce
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)2 cm
-
red chilli halved and deseeded1
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
salt1 tsp
-
tomatoes quartered2
Crab Filling
-
fresh coriander20 g
-
lemon zest1 slice
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
red chilli halved and deseeded1
-
ground cumin1 pinch
-
fresh crab meat300 g
-
filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)8 sheets
-
oil for frying
Niveau
facile
Infos nut. par 8 portions
Protides
61 g
Calories
5101 kJ /
1217 kcal
Lipides
61 g
Fibre
5 g
Glucides
106 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Moroccan Flavours
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Menu: Cod with Clams and Stuffed Sweet Potatoes; Chocolate Pears
Pas d’évaluation
Pollock in Champagne Sauce
Pas d’évaluation
Mushroom Carpaccio (TM5)
25min
Browned Turkey Strips
15min
Sautéed Shallots (350 g)
25min
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45min
Crispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40min
Rocket watercress juice
5min
Creamed Cod
45min
Thai Steamed Trout Parcels
35min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min
Crab Tart
2h 30min