Appareils et accessoires
Tomahawk steak with porcini mustard rub
Prép. 10min
Total 1h 50min
4 portions
Ingrédients
Porcini mustard rub
-
dried porcini mushrooms10 g
-
sea salt flakes1 tsp
-
mustard powder1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
whole black peppercorns½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Tomahawk steak
-
Dijon mustard1 tbsp
-
tomahawk steak (approx. 1600 g - see Tips)1
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sea salt flakes to season and sprinkle
-
garlic cloves unpeeled and bruised8
-
unsalted butter2 tbsp
-
fresh thyme3 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1958.8 mg
Protides
95.1 g
Calories
5151.6 kJ /
1231.3 kcal
Lipides
92.6 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
42.1 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Meat feast pizza
1h 30min
Thai red chicken curry and rice
40min
Pad Thai
1h
Vietnamese Chicken Pho
1h 10min
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45min
Curried sausages
40min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Souvlaki lamb couscous salad
25min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Crispy sticky sesame chicken
45min