Appareils et accessoires
Rye Kaiser rolls
Prép. 15min
Total 26h 30min
8 pieces
Ingrédients
Poolish
-
water100 g
-
dried instant yeast1 pinch
-
baker's flour70 g
-
rye flour30 g
Dough
-
water200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra to dust300 g
-
rye flour100 g
-
unsalted butter20 g
-
sea salt2 tsp
-
barley malt powder (see Tip)3 tsp
-
molasses2 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
milk to brush
-
caraway seeds to sprinkle (optional)
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
476.2 mg
Protides
7.8 g
Calories
1053.8 kJ /
251.9 kcal
Lipides
3.2 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
47.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kaiser rolls
5 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2h
Ossobuco Milanese
3h 25min
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1h 20min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Peanut Butter Banana Dream
35min
Spicy Honey
10min
Blueberry jam
35min
Hot Chocolate
10min
Gambas
10min
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
1h 30min
Pork Adobo
55min
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10min