Versions compatibles
Root vegetables with hazelnut pangrattato
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Lemon and hazelnut pangrattato
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh lemon thyme, leaves only
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1 garlic clove
- 200 g sourdough bread (day old), torn into pieces (3-4 cm)
- 50 g toasted hazelnuts, skins removed
- 25 g extra virgin olive oil
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
Root vegetables
- 700 g water
- 300 g raw beetroot (approx. 3), scrubbed clean and cut into eighths lengthways
- 400 g Dutch carrots, scrubbed clean and cut into halves lengthways
- 250 g purple carrots, scrubbed clean and cut into quarters lengthways
- 200 g parsnips, scrubbed clean and cut into quarters lengthways
- 200 g turnip, or swede, scrubbed clean and cut into eighths lengthways
- 40 g avocado oil
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1015 kJ / 242 kcal
- Protides
- 5.5 g
- Glucides
- 24 g
- Lipides
- 12.5 g
- Graisses saturées
- 1.5 g
- Fibre
- 7.5 g
- Sodium
- 256.6 mg
Recettes alternatives
Warm Mediterranean couscous salad
30p
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30p
Whole cauliflower with pea purée
40p
Roasted carrot dip
1óra
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35p
Warm capsicum and tomato salad with olives
50p
Pea and garden mint fritters
25 Min
Champagne poached chicken terrine
1óra 30p
Mediterranean capsicums
2h
Espresso "baked" beans
35p
Basil, avocado and hemp pesto
5p