Fermented beetroot and apple salsa

Fermented beetroot and apple salsa

4.3 8 évaluations
Prép. 10min
Total 72h
1 Total recipe

Ingrédients

  • fresh chillies (red or green), cut into halves lengthways and deseeded
    100 g
  • garlic cloves
    6 - 8
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    8 sprigs
  • Granny Smith apples peeled, cored and cut into quarters
    130 g
  • raw beetroot peeled and cut into halves
    130 g
  • tomatoes cut into cubes (1 cm)
    350 g
  • coriander seeds
    1 tsp
  • cumin seeds
    ½ tsp
  • dried oregano
    1 tsp
  • lime juice
    110 g
  • salt
    1 ½ tbsp
  • filtered water
    70 g
  • filtered water as needed

Niveau

facile


Infos nut. par 1 Total recipe

Sodium 13455 mg
Protides 11.9 g
Calories 1405 kJ / 334 kcal
Lipides 2.8 g
Fibre 35 g
Graisses saturées 0.3 g
Glucides 44.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...