Appareils et accessoires
Fermented beetroot and apple salsa
Prép. 10min
Total 72h
1 Total recipe
Ingrédients
-
fresh chillies (red or green), cut into halves lengthways and deseeded100 g
-
garlic cloves6 - 8
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
Granny Smith apples peeled, cored and cut into quarters130 g
-
raw beetroot peeled and cut into halves130 g
-
tomatoes cut into cubes (1 cm)350 g
-
coriander seeds1 tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
lime juice110 g
-
salt1 ½ tbsp
-
filtered water70 g
-
filtered water as needed
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Total recipe
Sodium
13455 mg
Protides
11.9 g
Calories
1405 kJ /
334 kcal
Lipides
2.8 g
Fibre
35 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
44.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
'Quirky' Every day
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Spiced nut clusters
35min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1h 25min
Smashed pea and bean dip
30min
Hommus
15min
Basil pesto
10min
Fresh turmeric and ginger paste
20min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Falafel crackers
40min
Sauerkraut
168h 35min
Coconut and beetroot balls
40min
Dukkah
25min