Apple, pear and bay leaf cake

Apple, pear and bay leaf cake

4.5 31 évaluations
Prép. 15min
Total 1h 15min
10 portions

Ingrédients

  • unsalted butter cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing
    150 g
  • buckwheat
    160 g
  • raw almonds
    100 g
  • Rapadura sugar
    120 g
  • dried bay leaf
    1
  • pear (approx. 100 g), peeled and cored
    1
  • vanilla bean paste
    1 tsp
  • eggs
    3
  • baking powder
    2 tsp
  • salt
    1 pinch
  • Granny Smith apple peeled, cored and cut into thin slices (5 mm)
    1
  • brown sugar for sprinkling
  • whipped cream to serve (see Tips) (optional)

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 108.5 mg
Protides 6.6 g
Calories 1525.8 kJ / 363.3 kcal
Lipides 24.6 g
Fibre 3 g
Graisses saturées 12.1 g
Glucides 28.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...