Appareils et accessoires
Prune and orange stuffing
Prép. 10min
Total 10min
310 g
Ingrédients
-
garlic clove1
-
brown onion (approx. 70 g)½
-
butter20 g
-
pitted prunes80 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only1 sprig
-
orange zest only, no white pith, finely grated½ - 1
-
orange juice2 tsp
-
sunflower seeds30 g
-
day old bread or crusty bread, frozen, thawed slightly (approx. 2-3 slices) torn into pieces (3 cm)100 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 310 g
Sodium
741.9 mg
Protides
21.7 g
Calories
3115 kJ /
744 kcal
Lipides
34.1 g
Fibre
18.6 g
Graisses saturées
12.2 g
Glucides
77.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Flavour
105 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Beetroot salad
10min
Chocolate mousse
3h 20min
Vegetable soup
35min
Seafood and corn chowder
40min
Cranberry bacon stuffing
10min
Brandy cream
15min
Vitality truffles
25min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Lime meringue tartlets
2h 40min
Smashed pea and bean dip
30min
Shortbread
1h
White Christmas
2h 25min