Appareils et accessoires
Choco tarte with curls pears
Prép. 15min
Total 1h 15min
14 slices
Ingrédients
-
hazelnuts30 g
-
butter plus extra to grease85 g
-
white sugar110 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
plain flour180 g
-
dark chocolate broken into pieces180 g
-
pouring (whipping) cream170 g
-
pears stem removed and trimmed 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)8
-
whipped cream to serve
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Sodium
16.6 mg
Protides
4.4 g
Calories
1376.6 kJ /
329 kcal
Lipides
17.6 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
9.6 g
Glucides
40.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize - Autumn/Winter
16 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Baked Salmon with Spiralized Zucchinis
30 dk
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
40 dk
Soba noodles
1sa
Indonesian red spice paste
45 dk
Salt-free vegetable stock paste (6 months+)
55 dk
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25sa 20 dk
Cecina and goat's cheese croquettes
9sa 20 dk
Tomato and onion gravy (South African)
25 dk
Sweet potato pikelets
45 dk
High Protein Egg Bake
20 dk
Lemon meringue ice-cream cake
13sa 15 dk