
Appareils et accessoires
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
Prép. 20min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
Spicy Potatoes
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
fresh parsley, leaves only4 sprigs
-
dried chilies1 - 2
-
sea salt1 tsp
-
new potatoes peeled, quartered21 oz
-
broccoli florets16 oz
-
red bell peppers cut into pieces (1-2 in.)10 ½ oz
-
oil1 tbsp
Meatballs
-
bread torn into pieces2 ½ oz
-
yellow onions quartered4 oz
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
whole milk2 oz
-
mixed ground meat half pork, half beef17 ½ oz
-
large egg1
-
sweet paprika1 tsp
-
dried marjoram2 tsp
-
mustard2 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
oil to grease
-
crème fraîche to serve (see Tip)
Infos nut. par 1 portion
Calories
586.4 kcal /
2453.6 kJ
Protides
35.8 g
Lipides
31.1 g
Glucides
44.4 g
Fibre
6.6 g
Graisses saturées
11 g
Sodium
1358.9 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Sheet Pan Dinners
9 Recettes
États-Unis
États-Unis