
Appareils et accessoires
Hunters Stew (Bigos)
Prép. 25min
Total 1h 30min
8 portions
Ingrédients
-
fresh sauerkraut drained400 g
-
white cabbage cut in pieces (5 cm)400 g
-
onion quartered100 g
-
carrot cut in pieces50 g
-
parsley root cut in pieces40 g
-
celeriac cut in pieces40 g
-
rapeseed oil30 g
-
water800 g
-
meat stock paste (see tip)1 tsp
-
tomato purée45 g
-
dried prunes pitted, halved35 - 40 g
-
dried mushrooms10 - 20 g
-
allspice berries4
-
dried bay leaves2
-
juniper berries crushed2
-
pork meat (e.g. ham), cut in pieces (approx. 1.5-2 cm)200 g
-
smoked pork sausage sliced into half-slices200 g
-
pork belly meat, boned, without rind, smoked cut in pieces (approx. 1 cm)200 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
ground caraway½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
white mustard seeds½ - 1 tsp
-
garlic granules½ - 1 tsp
-
lovage, dried (optionnel)½ - 1 tsp
-
hot paprika (optionnel)½ tsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
336.6 kcal /
1408.2 kJ
Protides
12.5 g
Lipides
26.4 g
Glucides
13.6 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
7.9 g
Sodium
813.8 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Polish Favourites
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande