Appareils et accessoires
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
Prép. 15min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
Broccoli Pesto
-
garlic clove1
-
broccoli florets60 g
-
blanched almonds30 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)30 g
-
grapeseed oil80 g
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter200 g
-
carrots peeled, slender type, approx. 5 cm in diameter200 g
-
water500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
130.9 mg
Protides
6 g
Calories
1152 kJ /
274.3 kcal
Lipides
25.4 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
3.8 g
Glucides
4.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Let's Spiralize
25 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45min
Sautéing Chicken Strips
Pas d’évaluation
Fruit Smoothie
Pas d’évaluation
Spiralized Carrot Pickles
Pas d’évaluation
Sunflower Butter
25min
Traditional Kaiser rolls
26h 35min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Sourdough Bread with Olives
5h 20min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Cholent
4h 50min
Piggy buns
2h
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15min