Appareils et accessoires
Spiralized Spanish Tortilla (Tortilla De Patatas)
Prép. 20min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
floury potatoes medium sized, peeled, cut in pieces that fit through feeder tube500 - 600 g
-
yellow onions cut in halves120 g
-
olive oil plus 5 tbsp for frying40 g
-
eggs6
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
317.1 mg
Protides
8.1 g
Calories
1239.6 kJ /
296.3 kcal
Lipides
21.3 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
3.8 g
Glucides
18.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Let's Spiralize
25 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Warming Turmeric and Ginger Drink
10min
Mango sorbet
2min
Mango frozen yogurt
5min
Char siu pork bao
2h 10min
Salmon and Mushroom Rice
Pas d’évaluation
Meatballs with tomato sauce
Pas d’évaluation
Mango Sorbet
5min
Lemon Ginger Sour
15min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
15min
Baked Rice with Grated Apples (TM5)
Pas d’évaluation
Whitebait fritters
35min
Champagne lemon slush
10min