Appareils et accessoires
Spiralized Spanish Tortilla (Tortilla De Patatas)
Prép. 20min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
floury potatoes medium sized, peeled, cut in pieces that fit through feeder tube500 - 600 g
-
yellow onions cut in halves120 g
-
olive oil plus 5 tbsp for frying40 g
-
eggs6
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
317.1 mg
Protides
8.1 g
Calories
1239.6 kJ /
296.3 kcal
Lipides
21.3 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
3.8 g
Glucides
18.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Let's Spiralize
25 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Vegetable Stock Paste
Pas d’évaluation
Mayonnaise
5min
Cheesy Spiralized Potato Pancakes
40min
Orange Creamsicle Whip
10min
Fresh Orange Juice
5min
Jamaican carrot juice
15min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Spiked Hot Chocolate
15min
Lafun (Amala)
10min
Ube ice cream
12h 10min
High protein peanut banana shake
5min