Appareils et accessoires
Sautéing Onions and Garlic
Prép. 10min
Total 20min
1 portion
Ingrédients
-
30 g extra virgin olive oil, (see Variation)vegetable oil (see Variation)30 g
-
200 g red onion, cut in wedgesonion cut in wedges200 g
-
garlic cloves halved2 - 3
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
9.3 mg
Protides
2.7 g
Calories
1457.2 kJ /
348.3 kcal
Lipides
30.2 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
4.3 g
Glucides
21.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We Can Work MAGIC With Simple Things
36 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Versatile Smooth Soup
45min
Buffalo Cauliflower Bites
Pas d’évaluation
Lace Cookies with Nutella
30min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Pas d’évaluation
Browned Pork Rice
1h
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1h
Salmon and Leek Parcel with Rice
1h
Grated Parmesan cheese
5min
Crêpes
1h 15min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Confetti Rice
45min
Creamy pea soup
40min