Appareils et accessoires
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Prép. 20min
Total 1h 20min
12 pieces
Ingrédients
Eggs
-
egg, large (65-70 g) cold6
-
water to fill to 1 litre mark
Easter Nests
-
butter, unsalted to grease
-
all purpose white flour255 g
-
olive oil30 g
-
water115 g
-
salt½ tsp
-
all purpose white flour for flouring
Egg Salad
-
parsley, fresh leaves only2 sprigs
-
shallot15 g
-
sour cream, any type30 g
-
mustard2 tsp
-
mayonnaise2 tsp
-
vinegar2 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
black pepper, ground2 pinches
-
chive, fresh (optionnel) to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
254.6 mg
Protides
6.6 g
Calories
678.8 kJ /
162.2 kcal
Lipides
7.3 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
1.9 g
Glucides
17 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
There is Always Room at Our TABLE
22 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Moi Moi
1h
Chicken and Mushroom Rice
30min
Vegetarian Tacos
Pas d’évaluation
Pink Breakfast Bowls with Berries
15min
Number Cake
2h
Hash Browns
20min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Pas d’évaluation
Nut Ice Cream with Citrus and Lavender Crumble
17h 15min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min
Royal Mountains Apple Pie (Szarlotka „królewskie góry”)
1h 45min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45min
Lafun (Amala)
10min