Appareils et accessoires
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
Prép. 10min
Total 25min
2 portions
Ingrédients
-
cauliflower cut in florets (3 cm)230 g
-
onions quartered80 g
-
garlic clove1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garam masala (see tip)1 Tbsp
-
unsalted butter diced20 g
-
tinned chickpeas drained, rinsed (1 x 400 g tin)240 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
50 g coconut milkdouble cream50 g
-
sugar½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
903.3 mg
Protides
13.5 g
Calories
1755.2 kJ /
419.5 kcal
Lipides
21.5 g
Fibre
13.9 g
Graisses saturées
11.4 g
Glucides
47.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Manifesto
203 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Our Kitchens Are A Window To The World
35 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Steam & Serve: Varoma Menus
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Thermomix Like Never Before
7 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Thermomix Online Like Never Before
13 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min
Red Pepper and Tomato Soup
30min