Appareils et accessoires
Couscous with Lamb and Vegetables
Prép. 10min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
fresh coriander leaves roughly chopped4 sprigs
-
fresh parsley leaves4 sprigs
-
yellow onions cut in quarters120 g
-
lamb shoulder cut in pieces (4 cm)500 g
-
salt3 tsp
-
freshly ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
olive oil60 g
-
carrots150 g
-
turnips80 g
-
zucchinis200 g
-
couscous300 g
-
water850 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground ginger1 tsp
-
raisins100 g
-
canned white chickpeas drained260 g
-
saffron powder1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
37.6 g
Calories
4030.5 kJ /
963.3 kcal
Lipides
44.5 g
Glucides
104.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Our Kitchens are a Window to the World
40 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Lala Clam Soup Meehoon
1h 15min
Cereal Prawns
30min
Char Kway Teow
25min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10min
Authentic Pad Thai
40min
Stir Fried French Beans
15min
Japanese sizzling hotplate tofu
45min
Vegan Bolognese
Pas d’évaluation
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Mee Goreng Mamak
20min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min