Appareils et accessoires
Miso Soup
Prép. 10min
Total 40min
5 portions
Ingrédients
-
Japanese dried kelp (kombu)10 g
-
dried shiitake mushrooms5
-
water900 g
-
miso paste5 tbsp
-
filtered water200 g
-
silken tofu cut in small cubes (1 cm x 1 cm)200 g
-
dried wakame soaked to soften, drained8 g
-
spring onions chopped1 sprig
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
661.5 mg
Protides
6.1 g
Calories
325 kJ /
77.7 kcal
Lipides
3 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
0.6 g
Glucides
8.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Lala Clam Soup Meehoon
1h 15min
Japanese Oden Soup
Pas d’évaluation
Candied Peanuts
10min
KL Hokkien Noodles
35min
Singapore Chilli Crab
50min
Couscous with Lamb and Vegetables
Pas d’évaluation
Chai latte ice cream
15h
Chickpea soup (Revithia)
Pas d’évaluation
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1h 30min
Homemade miso soup
55min
Gambas
10min