Appareils et accessoires
Teochew Braised Mixed Platter
Prép. 10min
Total 1h 30min
4 portions
Ingrédients
-
water extra water for rinsing1500 g
-
duck cut in chunks600 g
-
dark soy sauce4 tbsp
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
galangal slices25 g
-
young ginger slices15 g
-
garlic cloves3
-
shallots cut in quarters80 g
-
rock sugar50 g
-
brown sugar30 g
-
cooking oil40 g
-
light soy sauce60 g
-
chu hou paste (optionnel)
-
oyster sauce30 g
-
white pepper powder1 tsp
-
cinnamon stick1
-
star anise2
-
dried bay leaves2
-
salt½ tsp
-
chicken stock powder½ tsp
-
firm bean curds (tau kwa)2
-
hard-boiled eggs4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1815 mg
Protides
51.8 g
Calories
4703.3 kJ /
1124.1 kcal
Lipides
87.8 g
Fibre
5.5 g
Graisses saturées
24.7 g
Glucides
37.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Our Kitchens are a Window to the World
40 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Cereal Prawns
30min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Pandan Sponge Cake
1h
Angolan chicken peanut stew with maize meal porridge (Muamba de ginguba com galinha e funge)
1h 10min
Sambal Brinjal
40min
Ginger Scallion Fish Slices
40min
Ayam Pongteh
30min
Ayam Masak Kicap
40min
Stir-fry Baby Bak Choy
10min