Appareils et accessoires
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Prép. 25min
Total 19h 15min
6 porties
Ingrédients
-
gedroogde kikkererwten300 g
-
warm water1500 g
-
olijfolie20 g
-
knoflookteentje1
-
ui in partjes100 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
paprika, gerookt, gemalen2 tl
-
bouillonblokje (voor 0,5 l) zeevruchten of vis1
-
verse inktvis (500-700 g), in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
water600 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt500 g
-
vers korianderblad fijngehakt (om te bestrooien)
Niveau
facile
Infos nut. par 6 porties
Sodium
4738 mg
Protides
326.7 g
Calories
12331.2 kJ /
2947.2 kcal
Lipides
63.5 g
Fibre
42 g
Graisses saturées
9.4 g
Glucides
256.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Vegan Sinaasappel Croissants
Pas d’évaluation
Inktvis "à Lagareiro"
Pas d’évaluation
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Pas d’évaluation
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1h 40min
Tiramisu met chocolade en chili
Pas d’évaluation
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Pas d’évaluation
Volkoren pitabrood
Pas d’évaluation
Alpenmacaroni
45min
Groene biscuittaart
Pas d’évaluation
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Pas d’évaluation
Rendang met Gele Kleefrijst
2h 45min