Appareils et accessoires
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Prép. 30min
Total 1h 30min
4 porties
Ingrédients
-
eieren3
-
water (tot 1 l markering)
-
peterselieblad, vers6 - 8 takjes
-
knoflookteentje2
-
ui80 g
-
baconblokjes100 g
-
verse tonijn in stukken gesneden400 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
zonnebloemolie om te bakken
-
bloem voor coating
-
olijfolie20 g
-
ui in partjes200 g
-
brandy100 g
-
witte wijn100 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l) zeevruchten of kip1
-
saffraan2 - 3 snuifjes
-
water300 g
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
286.6 mg
Protides
34.4 g
Calories
1836 kJ /
437.8 kcal
Lipides
19.8 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
5.6 g
Glucides
10.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Pas d’évaluation
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Pas d’évaluation
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Pas d’évaluation
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Pas d’évaluation
Hartige cashew roomkaas
Pas d’évaluation
Vegetarische hamburger
45min
Tiramisu met chocolade en chili
Pas d’évaluation
Aardappelpuree en merguez
Pas d’évaluation
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Pistache Moelleux
30min