Appareils et accessoires
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
Prép. 20min
Total 40min
4 portie
Ingrédients
-
zalmfilet, vers, ontveld 4 stukken (ongeveer 150 g per stuk)600 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt100 g
-
tomatenpuree30 g
-
teentje knoflook2
-
honing10 g
-
paneermeel50 g
-
zout¾ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
olie om te besprenkelen
-
ui gehalveerd70 g
-
broccoliroosje150 g
-
paprika in blokjes (1,5 cm)150 g
-
wilde rijst mengeling200 g
-
water600 g
-
groentebouillonpasta1 - 1 ½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
720.7 mg
Protides
48.6 g
Calories
3317.8 kJ /
793 kcal
Lipides
31 g
Fibre
16.8 g
Graisses saturées
6.7 g
Glucides
91.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ready, Set, Cook!
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterrane groentepasta
Pas d’évaluation
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Pas d’évaluation
Nasi Goreng
40min
Pizza-Burrata
1h 40min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Spaanse risotto
40min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Pas d’évaluation
Risottata met kip en champignons
40min
Balletjes in tomatensaus
1h 10min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Stoofvlees
3h 10min