Appareils et accessoires
Brioche slice with crumble
Prép. 20min
Total 2h
24 portions
Ingrédients
Crumble
-
plain flour70 g
-
white sugar50 g
-
vanilla sugar2 tsp
-
unsalted butter50 g
Dough
-
full cream milk220 g
-
fresh yeast or 3 tsp dried instant yeast40 g
-
white sugar100 g
-
vanilla sugar1 tsp
-
plain flour500 g
-
unsalted butter cut into cubes, plus extra for greasing100 g
-
eggs2
-
sea salt½ tsp
-
seasonal fruit (e.g. blueberries, strawberries, rhubarb), cut into pieces, or jam250 - 300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
60.3 mg
Protides
3.6 g
Calories
849.5 kJ /
202.3 kcal
Lipides
6.2 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
3.8 g
Glucides
33.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Polish cuisine: Desserts
6 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Peach and plum upside-down cake
50min
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Pas d’évaluation
Classic gin and cucumber icy poles
24h 15min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10min
Tiffin slice
4h 30min
La Cioccolata
15min
Cream cheese spread with radishes
5min
Torta caprese with raspberry jelly
2h
Granini slice
2h 15min
Orange and passionfruit Eton mess
2h 50min
Advocaat (Eggnog liqueur)
10min
Cherry Pie
2h 30min